Cum cumpar?

Daca SUNTETI reprezentant vanzari directe Infinity:
Pentru a achizitiona articolele de imbracaminte prezentate in acest site, urmati pasii:

Daca NU SUNTETI reprezentant vanzari directe Infinity:
Foarte simplu:Cum platesc?

Plata se face numerar la primirea produselor sau prin virament bancar, inainte de livrarea produselor din depozitul Infinity. Transportul nu este inclus in pret. Taxa de transport este de 9 RON; se pot adauga taxe suplimentare in functie de greutatea coletului si destinatie.


Cum se face livrarea?

Livrarea se face la domiciliul clientului, prin firma de curierat rapid Urgent Curier. Comenzile confirmate vor fi livrate in termen de maxim 6 zile lucratoare de la data confirmarii.


Conditii de returnare a produselor

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data receptionarii, cu conditia ca acestea sa se afle in stare perfecta, in ambalaj nedeteriorat. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta, spre returnare, produse care nu indeplinesc conditiile de mai sus. Returnarea produselor se face pe costul cumparatorului. Cumparatorul poate solicita restituirea contravalorii produselor returnate. Restituirea sumelor datorate de vanzator cumparatorului se va face prin transfer bancar, in maxim 30 de zile de la receptionarea de catre vanzator a produselor.